Posts

Image
Mood hari anda samaada ceria atau suram bergantung kepada bagaimana ia bermula.

Jika pagi-pagi dah rasa stress, bengang, marah-marah, maka emosi itu akan berlarutan sepanjang hari.

Akibatnya semua kerja pun rasa tak menjadi. Keputusan yang dibuat pun jadi tak tepat.

Ada ke makanan yang boleh atasi stress?

Mestilah ada iaitu B Complex shaklee. Vitamin dan mineral ini sangat membantu sistem badan untuk lebih bertenaga dan elakkan stress.

Bcomplex ini lengkap mengandungi :

1. B1 iaitu thiamin
2. B2 iaitu riboflovin
3. B3 iaitu niacin
4. B5
5. B6 iaitu pyridoxine
6. B12 iaitu cobalamine
7. Acid folic
8. Asid panthothenic
9. Biotin

Elakkan stress.
Ceria-ceria saja dengan bcomplex.

READY S.TOK
www.wasap.my/60174562434/bcomplex

#bcomplex

ESP MINUMAN UNTUK FRONTLINER

Image
Pagi² pening fikir nak masak apo? 😀

Jangan risau,
Kita sebagai frontliner bahagian dapur kena bertindak awal.

Kita jaga perut keluarga kita dengan minuman ESP ni.

Sekali minum dah kenyang. So lewat sikit masak aci la kan? πŸ™Š



#ESP
#energydrink
#beautydrink
#kurustanpalapar
#frontliner
#covid19
#kitajagakita
#shakleekedah
#shakleekulim
#shakleehitech
#shakleepadangserai
#shakleeserdang
#shakleebandarbaharu
#shakleeperak
#shakleetanjungpiandang
#shakleeparitbuntar
#shakleetamanwawasan
#shakleesimpanglima
#shakleebatulima
#shakleepermatangtokmahat
#shakleesungaiacheh
#shakleepenang
#shakleenibongtebal
#shakleejawi
#shakleesungaibakap
#shakleevaldor
#AGENWANTED

ESP MEMBERI TENAGA SEMASA PUASA?

Image
Dah semua dok promot ESP, dengan kita-kita pun bangun pagi terus teringin nak teguk ESP.

ESP ni sedap sangat tau. Rasa soya asli. Aroma dia memang lain dari yang lain.

Kalau nak lagi sedap boleh pelbagaikan resepi ESP. Paling trending masa bulan puasa adalah ESP mix kurma.

Alahai rasa dia punyalah sedap.

Selain itu boleh blend dengan buah-buahan juga.

Nak rasa lagi lemak berkrim blend dengan avakodo.

Nampaknya pagi ni kena buat. Memang dok angau kat ESP sekarang ni.

Siapa suruh ramai-ramai promot. πŸ˜‚

Eh orang nak beli untuk puasa meh la PM

1 tong RM161.25 je
Dapatkan harga terlajak special ni
Whatsapp segera❗️

πŸ“²0174562434
πŸ“² www.wasap.my/60174562434/esp

#shakleekedah
#shakleekulim
#shakleehitech
#shakleepadangserai
#shakleeserdang
#shakleebandarbaharu
#shakleeperak
#shakleetanjungpiandang
#shakleetamanwawasan
#shakleesimpanglima
#shakleebatulima
#shakleepermatangtokmahat
#shakleesungaiacheh
#shakleepenang
#shakleenibongtebal
#shakleejawi
#shakleesungaibakap
#shakleevaldor
#AGENWANTE…

ESP SHAKEE MINUMAN BERKHASIAT UNTUM SEMUA??

Image
ESP SHAKLEE UNTUK SIAPA? πŸ€”



Bagi yang belum tahu dan masih confuse, ESP ni sebenarnya semua boleh consume tau .

Antaranya student, ibu mengandung, yang ikhtiar nak hamil, tengah berpantang, ibu menyusu,warga berusia, yang belum kawen dan dah berkawen dua2 pun boleh .

KELEBIHAN ESP UNTUK KECANTIKAN .

πŸ’₯ Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
πŸ’₯ Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang (pori besar)
πŸ’₯ Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
πŸ’₯ Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
πŸ’₯ Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
πŸ’₯ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
πŸ’₯ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang .
☀️ Mengawal selera makan utk yg ingin berdiet

KEBAIKAN ESP DARI SUDUT KESIHATAN .

πŸ’₯ Meningkatkan sel darah putih yg merupakan sistem pertahanan badan
πŸ’₯Menguatkan rahim terutama yang pernah mengalami keguguran
πŸ’₯ Mengelakkan kerapuhan tulang
πŸ’₯ Memelihara kesihatan jantung
πŸ’₯ Membentukan sel-sel baru
πŸ’₯ Merendahkan bacaan bacaan diabetes d…
Image
Yeahh Nutriferon sudah selamat mendarat.

Waktu-waktu macam ini kesihatan lebih utama dari shopping macam-macam makanan tinggi gula dan tidak berkhasiat.

Nutriferon terhasil dari satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi dalam badan.

Apa pula fungsi Interferon?

INTERFERON membantu menguatkan Sistem Imun kita dengan cara:-

✅1) Mengesan sel-sel yang diserang oleh patogen

✅2) Mengaktifkan Interferon pada sel-sel lain yang belum dijangkiti.

✅3) Menguatkan pertahanan sel dan membantu sel imun memusnahkan patogen.



Korang kalau nak dapatkan #NUTRIFERON cepat cepat dapatkan SEGERA!

Sebabnya rakyat Malaysia sekarang memang tengah cari NUTRIFERON untuk imun badan.

Tambahan pula stok sangat terhad sekarang ni tau.

Boleh terus hubungi Liana ye!

TRUSTED SID
LIANA SHAARI
0174562434

πŸ“² www.wasap.my/60174562434/FERON

#NUTRIFERON
#SETIMUNITI
#COVID19
#CORONAVIRUS
#shakleekedah
#shakleekulim
#shakleehitech
#shakleepadangserai
#shakleese…
Image
COVID BUKAN ANCAMAN INDIVIDU JIKA BADAN KUAT IMUN

Jika tengok perkembangan kes covid sekarang ini entah bilalah akan dapat dipatahkan rantaian ini.

Dalam kita ambil langkap pencegahan luaran jangan dilupa orang yang imun tinggi akan cepat pulih dari jangkitan covid.

✅Makan makanan sihat.
✅Elakkan fastfood.
✅Kurangkan manis dalam makanan minuman. 
✅Tidur berkualiti.
✅Jauhi stress.

Ini sangat penting!

Tambahan supplement itu penting. Bukan tambah groceries yang tak sepatutnya.

Kita bantu kita.
Kita bantu sistem imun kita.

Benteng PKP nampaknya masih gagal memutuskan rantaian Covid.

Kita masih ada pilihan benteng kedua iaitu KUATKAN IMUNITI.

Bila semakin ramai dah sedar tentang pentingnya benteng kedua, majoriti supplement shaklee untuk tingkatkan imun sold out.

Sesuatu yang sangat positif.

Sekarang ini masih ada a few supplement untuk tingkatkan imuniti di shaklee dan bila-bila juga boleh sold out.

Jangan tunggu lagi.

Dapatkan benteng kedua untuk keluarga anda hari ini juga.

πŸ“² www.was…
Image
Tingkatkan imun dengan Vitalea.




Setiap tablet vitalea mengandungi 30 nutrisi lengkap diekstrak dari buah-buahan dan sayur-sayuran.

Semuanya ada 12 vitamin dan 7 mineral seperti saranan RDA.



2 tablet ‪Vitalea‬ bersamaan 40 jenis lauk. Tapi bukanlah bermaksud jangan makan makanan lain.

Namapun supplemen a.k.a makanan tambahan. Jadi ianya pelengkap nutrisi seharian kita.

Eh saya makan cukup banyak dah setiap hari so tak perlu supplemen.

Makan banyak tak bererti cukup nutrisi ya.

Try check balik ada tak 3 hidangan sayur pelbagai warna & 2 hidangan buah dalam hidangan kita setiap hari.

Jom sambil duduk rumah sambil tingkatkan imun diri.

Yang nak dapatkan Vitalea boleh whatsapp Liana tau.

0174562434
πŸ“² www.wasap.my/60174562434/vitalea

RM93
120 BIJI